Coca-Cola podrška mladima 2022. nastavlja se 29. septembra

19 septembra 2022

Coca-Cola podrška mladima 2022. nastavlja se 29. septembra edukacijom Learn2Win: samopouzdanje u komunikaciji.

Druga po redu edukacija u 2022. godini obuhvatiće teme javnog nastupa, prevazilaženja treme, ali i značaja samopouzdane komunikacije za uspeh u poslu i životu. Predavači Katarina Vuksanović i Dejan Živković će govoriti i o uverenjima koja smo tokom osnovne i srednje škole izgradili o sebi i kako su ona uticala na javni nastup, o tome koji su izvori samopouzdanja, koji su različiti pristupi komunikaciji, ali i ono što je najvažnije – ponudiće konkretne savete i tehnike za samopouzdanu komunikaciju.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka:
PRIJAVA

Katarina Vuksanović trenutno radi kao digital creative strategist, copywriter, influenser menadžer i edukator u oblasti društvenih mreža. Diplomirala je na Katedri za Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture Fakulteta dramskih umetnosti 2017. godine, i od strane fakulteta nagrađena je diplomom “Arhont” za jedinstvene ideje i dobar menadžment. Tokom svoje karijere kao producent i marketar radila je na više od 50 projekata iz oblasti kulture i umetnosti, turizma, politike, ekologije, kao i na komercijalnim projektima. Završila je NLP Practitioner i NLP Maser program. Tokom poslednje dve godine bila je mentorka na dva regionalna projekta, održala je desetine radionica na temu postavljanja strategije na društvenim mrežama, kreiranja jedinstvenih ideja, rada influensera i motivacije.

Dejan Živković je psiholog, sa iskustvom na pozicijama HR menadžera i trenera životnih i poslovnih veština. Edukovan je iz transakcione analize, life i business coachinga. Dejan se držanjem treninga bavi više od deset godina i do sada je održao više od 600 treninga za više od 6.500 učesnika u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Severnoj Makedoniji. Uža specijalnost su mu treninzi iz oblasti emocionalne inteligencije, psihologije komunikacije i liderstva. Autor je knjige iz oblasti popularne psihologije pod nazivom ’’Put ka sebi – kako da postanete sve što možete postati’’.

Šesta sezona najpopularnijeg programa za osnaživanje mladih u Srbiji počela je 20. jula prvom edukacijom Mental Skills trening: Tips&Tricks za prevazilaženje stresa. Predavačice su bile Teodora Miljković, komunikacijski ekspert, preduzetnica i influenserka i Vesna Kostić, osnivačica Mindfulness centra Beograd kao i Bg joga centra. Ovu edukaciju možete pogledati na linku: Mental Skills trening: Tips&Tricks za prevazilaženje stresa.

Projekat Coca-Cola podrška mladima je osmišljen da razvija, osnažuje i motiviše mlade čineći ih tako konkurentnijim na tržištu rada. Pored sticanja soft veština, polaznici programa će ove godine imati priliku da razvijaju veštine iz oblasti digitala, ali i poslovne veštine.

Pratite sajt cocacolapodrškamladima.com, ali i naše naloge na Facebook-u i Instagram-u i budite u toku sa svim novostima koje smo vam za ovu sezonu pripremili.