#LikeAPro: Od ideje do biznisa Coca-Cola podrška mladima 2022. nastavlja se 31. oktobra

19 oktobra 2022

Coca-Cola podrška mladima 2022. nastavlja se 31. oktobra edukacijom #LikeAPro: Od ideje do biznisa

Nakon prve dve edukacije Coca-Cola podrška mladima 2022. koje su ponudile znanja, lična iskustva i savete iz oblasti mentalnih i soft veština nastavljamo da osnažujemo mlade – a ovoga puta u fokusu su biznis veštine. Kako započeti biznis, kako se organizovati, da li se vremenom može upravljati, da li postoji tajna uspeha, da li se sa preduzetničkim mindsetom rađa ili se on može izgraditi, da li su neki od najuspešnijih preduzetnika uvek znali kako i kojim putem treba ići – samo su neke od tema o kojima će govoriti Vladimir Stanković i Nikola Kužet.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka:
PRIJAVA

Vladimir Stanković je diplomirani inženjer informacionih tehnologija i nesuđeni programer. Tokom studija osnovao je Petguards, prvu platformu za čuvanje kućnih ljubimaca. Kroz bavljenje fotografijom ulazi u svijet Instagrama i pokreće Instarocket, servis za marketing automatizaciju, iz čega nastaje @VLADSDIGITAL. Osnivač je najgledanijeg biznis podcasta u regionu pod nazivom “Biznis priče”. Karakteristično za sve njegove projekte je da su pokretani uz minimalna finansijska ulaganja.

 

Nikola Kužet je ekonomista, preduzetnik, poslovni konsultant i dugogodišnji menadžer prodaje sa bogatim korporativnim iskustvom na međunarodnim pozicijama. Zaposlen u kompaniji Saint-Gobain na poziciji međunarodnog menadžera prodaje. Suosnivač, suvlasnik i direktor kompanije Performa, franšiznog partnera međunarodne kompanije Inter Cars. Predavač je na projektu Coca-Colina podrška mladima u BiH od 2017. godine. Suosnivač i gitarista alternativnog rok benda Shanghai Street Fight.

Projekat Coca-Cola podrška mladima je osmišljen da razvija, osnažuje i motiviše mlade čineći ih tako konkurentnijim na tržištu rada. Pored sticanja soft veština, polaznici programa će ove godine imati priliku da razvijaju veštine iz oblasti digitala, ali i poslovne veštine.

Pratite sajt cocacolapodrškamladima.com, ali i naše naloge na Facebook-u i Instagram-u i budite u toku sa svim novostima koje smo vam za ovu sezonu pripremili!