#HOWTO FEST

16 novembra 2022

REGIONALNA KONFERENCIJA: #HOWTO FESTIVAL ZNANJA I VEŠTINA U TRENDU

Projekat Coca-Cola podrška mladima ulazi u svoju završnicu, a poslednji i najveći događaj ove godine biće REGIONALNA KONFERENCIJA: #HOWTO FESTIVAL ZNANJA I VEŠTINA U TRENDU. Regionalna konferencija će biti održana online:
29. i 30. novembra
od 16h do 18h (oba dana)

PRIJAVE su već otvorene, edukacija je, kao i sve prethodne, besplatna za sve učesnike, a svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće za jedan ili za oba dana (dovoljno je jednom popuniti prijavu).

Finalna – regionalna konferencija okupiće neke od najpoznatijih influensera, blogera, vlogera, TikTokera i mladih preduzetnika iz Srbije i Crne Gore. Svoje znanje, iskustvo i savete podeliće TikToker Lazar Filipović, Youtuber Dario Kesegi, Influenserka, vlogerka i preduzetnica Tamara Ćosić – Lepa svaki dan, TikToker Luka Bojanović – Bojanče, psihoterapeutkinja Jelena Marković – Smart Change, te doktor psiholoških nauka Predrag Okanović.

29.11.
Career starter pack: razvij karijeru u pravom smeru
Dario Kesegi
Jelena Marković
Lazar Filipović

30.11.
Biznis starter pack: pronađi put do uspeha
Luka Bojanović
Predrag Okanović
Tamara Ćosić

PRIJAVA

#HOWTO FESTIVAL ZNANJA I VEŠTINA U TRENDU će tokom dva dana pružiti savete vezane za razvoj karijere i biznisa, a najaktivnijim učesnicima će biti dodeljeni pokloni na kraju oba dana.

Projekat Coca-Cola podrška mladima je osmišljen da razvija, osnažuje i motiviše mlade čineći ih tako konkurentnijim na tržištu rada. Pored sticanja soft veština, polaznici programa su ove godine imali priliku da razvijaju veštine iz oblasti digitala, ali i poslovne veštine.

Pratite sajt cocacolapodrškamladima.com, ali i naše naloge na Facebook-u i Instagram-u i budite u toku sa svim novostima koje smo vam za finalnu edukaciju pripremili!