Počinje Coca-Cola podrška mladima 2023.

30 marta 2023

Online edukacija Mindset za uspeh: pretvori prepreke u mogućnosti održaće se 29. juna od 16h

Sedma sezona najpopularnijeg programa za osnaživanje mladih u Srbiji počinje 29. juna. Osluškujući potrebe i želje mladih kada je u pitanju edukacija, Coca-Cola podrška mladima ove godine sezonu započinje edukacijom iz oblasti “mekih” veština, a tokom 2023. godine fokus će staviti na nekoliko različitih oblasti.

Tema prvog u nizu Coca-Cola podrška mladima događaja, koji je zakazan za 29. jun 2023. od 16 sati, je rezilijentnost (otpornost, sposobnost adaptacije ili žilavost), a posebna pažnja biće posvećena praktičnim savetima i tehnikama za suočavanje sa životnim izazovima. Online edukaciju Mindset za uspeh: pretvori prepreke u mogućnosti održaće Bojana Krstić, na Instagramu poznatija i kao @korakpokorak.centar i Slaven Došlo, @slavendoslo

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka – PRIJAVA.

Bojana Krstić je psihloškinja i osnivačica Centra za razvoj i negu mentalnog zdravlja “Korak po korak”. Fokusirana je na razvoj emocionalne inteligencije i različitih „soft“ veština. Poslednjih 20 godina sarađuje sa različitim, malim i velikim preduzećima, nevladinim sektorom i velikim brojem klijenata koji su motivisani da kroz grupni i individualni rad preuzmu aktivniju ulogu u sopstvenom životu i podignu nivo kompetencija koje su ono što pravi razliku u kvlitetu života. Teme na kojima najčešće radi sa klijentima su: emocionalna inteligencija, granice, motivacija, asertivnost, liderske veštine, upravljanje stresom i upravljanje vremenom.

Slaven Došlo je diplomirao na Akademiji umetnosti u Beogradu. Slaven je dobitnik Sterijine nagrade za najboljeg mladog glumca 2015., povelje za izuzetnu mušku ulogu na Niškim filmskim susretima 2015. godine, kao i „Angela award’’ na Festivalu evropskog filma Subtitle u Irskoj. Stalni je član Pozorišta na Terazijama od 2020. godine. Od ove godine član je i Evropske filmske akademije.

Projekat Coca-Cola podrška mladima, sedmu godinu za redom, nastoji da motiviše i osnažuje mlade čineći ih tako konkurentnijim na tržištu rada. Mindset za uspeh: pretvori prepreke u mogućnosti, webinar koji će biti održan 29. juna je prva u nizu edukacija. Pratite sajt cocacolapodrškamladima.com, ali i naše naloge na Facebook-u i Instagram-u i budite u toku sa svim novostima koje vam za ovu sezonu pripremamo!