Počinje osma sezona Coca-Cola podrška mladima

6 marta 2024

Regionalna ALL-STAR konferencija

Osma sezona najpopularnijeg programa za osnaživanje mladih u Srbiji počinje 21. marta. Osluškujući potrebe i želje mladih kada je u pitanju edukacija, Coca-Cola podrška mladima ove godine sezonu započinje regionalnom edukacijom iz koja okuplja najtraženije predavače iz prethodnih sezona, a fokus će staviti na nekoliko različitih oblasti. Regionalna konferencija će biti održana:
21. i 22. marta
od 16h do 18h (oba dana)
online, putem WebinarJam platforme

PRIJAVE su već otvorene, edukacija je, kao i sve prethodne, besplatna za sve učesnike, a svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće za jedan ili za oba dana (dovoljno je jednom popuniti prijavu).

Regionalna ALL-STAR konferencija okupiće neke od najpoznatijih predavača iz prethodno realizovanih sezona, iz Srbije i Crne Gore. Svoje znanje, iskustvo i savete podeliće Youtuber Dario Kesegi, Influenserka, vlogerka i preduzetnica Teodora Miljković, TikToker Luka Bojanović – Bojanče, te glumac Slaven Došlo.

21.03.
Digitalni nomadi: prednosti i mane
Dario Kesegi
Teodora Miljković

22.03.
Kako izlazak iz zone komfora oblikuje tvoju budućnost?
Luka Bojanović
Slaven Došlo

PRIJAVA

Regionalna ALL-STAR konferencija će tokom dva dana istražiti prednosti i izazove rada na daljinu, pružajući korisne savete za razvoj karijere. Drugog dana fokus će biti na samorefleksiji i prihvatanju promena, uz konkretne smernice za prepoznavanje sopstvenih snaga i slabosti. Ostanite do samog kraja – najaktivnijim učesnicima će biti dodeljeni pokloni.

Pratite naše naloge na Facebook-u i Instagram-u i budite u toku sa svim novostima koje smo vam pripremili u novoj sezoni!