Mental Skills trening

Mental Skills trening

Tips&Tricks za prevazilaženje stresaPogledaj
Pokreni znanje

Online predavanja

Pokreni znanje za samopouzdanjePogledaj predavanja
Edukacija

Usvoji poslovne i životne veštine

Započni edukaciju
O projektu

O projektu

NAUČI više, PRIMENI znanje i KRENI dalje.Saznaj više
Predavači

Prva regionalna onlajn konferencija

Pogledaj predavanja
Blog

Blog

NAUČI više, PRIMENI znanje i KRENI dalje.Saznaj više

Zašto Coca-Cola Podrška Mladima?

Želiš da radiš na sebi i povećaš šanse za bolju profesionalnu budućnost? Potrebne su ti smernice i saveti kako da ostaviš jak utisak i pokažeš sve svoje kvalitete u najboljem svetlu? Ukoliko nemaš posao a imaš između 18 i 30 godina, minimum srednju stručnu spremu i završeno formalno obrazovanje, projekat „Coca-Cola HBC podrška mladima“ ti daje odgovore na sva pitanja. U prethodne tri godine program edukacije uspešno je završilo gotovo 3000 mladih putem trodnevnih edukativnih radionica u 31 lokalnoj samoupravi, program online edukacije prošlo nešto više od 3400 polaznika, dok je čak ¾ od ukupnog broja učesnika nakon edukacija pokrenulo pozitivnu promenu.

Dobijaš znanje-NAUČI

Kroz program edukacije „Coca-Cola HBC podrška mladima“ dobijaš priliku da usavršiš svoje lične i profesionalne veštine. Tako unapređuješ svoje kvalifikacije i gradiš stav koji može biti presudan u dobijanju posla.

Dobijaš samopouzdanje-PRIMENI

Tokom programa, uz priliku da naučiš više, upoznaćeš stručnjake iz Coca-Cola HBC Srbija i dobiti smernice i savete kako da postaneš sigurniji i imaš više samopouzdanja.

Dobijaš sertifikat-KRENI

Po završetku programa, svi polaznici dobijaju sertifikat o završenom programu, ali i potrebno znanje da kreneš sigurniji u potragu za svojim novim poslom.

Coca-Cola podrška mladima

Coca-Cola podrška mladima je nacionalni program kompanije Coca-Cola HBC Srbija, koji već četvrtu godinu zaredom, mladima iz svih gradova i opština u Srbiji omogućava da unaprede svoje lične i profesionalne veštine, kako bi lakše došli do posla.

Program se ove godine po prvi put sprovodi isključivo kroz online edukaciju u skladu sa preporučenim merama prevencije usled pandemije koronavirusa. Polaznici će imati priliku da sa sertifikovanim stručnjacima, mentorima, unaprede svoje lične veštine i steknu praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom. Online edukacija, podrazumeva organizaciju interaktivnih online predavanja i radionica.

Svi polaznici po završetku edukacije dobijaju sertifikat koji izdaje Coca-Cola HBC Srbija.

FAZE PROJEKTA

U nekoliko jednostavnih koraka možeš postati deo projekta Coca-Cola podrška mladima tokom kog stičeš priliku da dosta novog NAUČIŠ, svo stečeno znanje PRIMENIŠ i spreman KRENEŠ u bolju budućnost.

Online prijava

Online prijava – Sve što treba da uradiš je da popuniš formular za prijavu dostupan na sajtu.

Polaznici će dobiti pristup online platformi preko koje će u svakom trenutku moći da pristupe dodatnim materijalima, edukacijama i komuniciraju sa mentorima iz kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Online treninzi i mentorstvo
Online prijava

Online prijava – Sve što treba da uradiš je da popuniš formular za prijavu dostupan na sajtu.

Online treninzi i mentorstvo

Polaznici će dobiti pristup online platformi preko koje će u svakom trenutku moći da pristupe dodatnim materijalima, edukacijama i komuniciraju sa mentorima iz kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

BLOG

Pročitajte iskustva blogera koji dele savete i svoja znanja i veštine koje mogu biti itekako korisne u pronalaženju posla.

Online edukacija

Kako izgleda online edukacija?

Online edukacija kandidatima omogućava predavanja putem interneta. Potpuno je besplatna i dostupna svima putem registracije na sajtu https://coca-colapodrskamladima.com/registracija.

Online platforma generiše na jednom mestu sve što učesnici moraju da pohađaju kroz online obuku. Prijavljujući se, učesnici kreiraju svoje lične profile i mogu komunicirati sa mentorima u vidu pitanja i odgovora, kao i sa drugim učesnicima, preko naše online zajednice, sticati nova znanja i dobijati evaluaciju.
Kako se kandidati prijavljuju za učešće na online edukacijama?

Dovoljno je registrovati se na sajtu https://coca-colapodrskamladima.com/registracija, nakon čega se logujemo sa korisničkim email-om i passwordom i biramo ponuđene module za edukaciju. Registracija je besplatna i dostupna svima.

Kada počinje online edukacija?

Online edukacija počinje registracijom na sajtu http://coca-colapodrskamladima.com/registracija i potom, izborom ponuđenih online modula za edukaciju.

Šta kandidatima pruža online edukacija?

Platforma pruža:

• Bogati nastavni materijal u vidu e-learning modula za lične i poslovne veštine
• Virtuelne učionice
• Test samoprocene ličnosti kako bi se otkrio potencijal svakog kandidata pojedinačno
• Kontakt sa mentorima programa i organizovanje online konsultacija i Q&As sesija sa njima

Kako se kandidati prijavljuju za učešće na online edukacijama?

Prijava za online edukaciju će početi tokom avgusta 2020. godine o čemu će svi zainteresovani kandidati biti obavešteni blagovremeno.

Šta je potrebno da bi postao deo programa?

U četvrtoj godini realizacije, program će obuhvatiti oko 1.000 polaznika iz cele Srbije. Ovo je prva godina kada ogranizujemo isključivo online edukaciju u skladu sa merama prevencije usled pandemije koronavirusa. Da bi bio jedan od njih potrebno je da:

• Imaš između 18 i 30 godina
• Da si nezaposlen, imaš minimum srednju stručnu spremu i završeno formalno obrazovanje
• Da imaš jaku želju da stekneš nove veštine u cilju lakšeg pronalaženja posla
• Pokažeš motivaciju da učestvuješ u svim aktivnostima u okviru programa