Prijavi se na master class

Želiš da naučiš kako da na društvenim mrežama oglašavaš i obezbediš vidljivost svog budućeg zanimanja, a teme poput socijalnog preduzetništva, agile & scrum, design thinking ti zvuče kao kao super izazov?

Da ovo ne ostane samo još jedna strana reč koju moraš da proguglaš – Ne propusti master class seriju “How to za nove generacije: Poslovni vodič za preduzetništvo mladih” koja predstavlja odličan način da se mladi budući preduzetnici i poslovni ljudi upoznaju sa profesijama budućnosti i inspirišu za pokretanje novih, savremenih biznisa i održivih karijera.

U nastavku popuni prijavu za online konferenciju

Ova uzbudljiva edukacija biće održana 9. novembra sa početkom u 12h, u online formatu, a učestvovanje je potpuno besplatno. Imaćeš priliku da se osnažiš i iz prve ruke saznaš o temama kao što su Agile & Scrum, Design Thinking, Digitalno oglašavanje, Socijalno preduzetništvo, Izgradnja zdravih navika.

Imaćeš priliku da čuješ Jelenu Đurđević, psihologa i psihoterapeuta; Organization Development & Employer Branding Manager-a kompanije Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora, Maju Pešić; Su-osnivača i direktora Smart kolektiva, Nevena Marinovića; Su-osnivača & Digital Performance Manager-a u agenciji Homepage Creative. Digital.  Aleksandra Radukina.

Prijavom na master class, postaćeš deo naše baze podataka, kako bismo ti putem newslettera poslali link za pristup događaju.

Prijava za konferenciju