Coca-Cola podrška mladima nastavlja se 4. jula

18 juna 2024

Kreativci i korporacija?! Da, može!

Nova edukacija u okviru Coca-Cola podrška mladima čeka vas 4. jula.

Coca-Cola podrška mladima 2024. nastavlja se 4. jula, edukacijom Kreativci i korporacija?! Da, može!

Druga po redu online edukacija u 2024. godini obuhvatiće temu kreativnosti. Kreativnost je ključna komponenta rešavanja složenih problema, razvijanja inovativnih proizvoda i usluga, kao i stvaranja ličnih i profesionalnih uspeha. Ali, kako biti kreativan unutar korporativnog okruženja?

Predavači Sonja Grčić, Employer Brand Manager u kompaniji Coca-Cola Hellenic i Veselin Vladimir Zvekić, Digital Creator, će govoriti o tome kako ostati kreativan i autentičan u velikim kompanijama – ponudiće inovativne metode i tehnike za prevazilaženje izazova u korporativnom okruženju.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka – PRIJAVA.

Sonja Grčić je menadžerka za employer branding u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija. Pre ove pozicije, karijeru je gradila u marketinškoj agenciji gde je vodila tim stručnjaka u kreativnoj i video produkciji. Sonja će govoriti o tome šta ju je navelo da promeni karijeru, iz kreativne industrije u rad u korporaciji, i kako je uspela da zadrži svoju autentičnost i u korporativnom okruženju.

Veselin Vladimir Zvekić kreiranjem sadržaja za društvene mreže počeo je da se bavi 2016. godine, sasvim slučajno, snimajući kratke kipove iz svakodnevnog života koje je objavljivao na svoje društvene mreže. Klipovi su dobili veću popularnost vremenom i danas sarađuje sa nekim od najvećih brendova.

Pridružite nam se 4. jula i otkrijte kako kreativnost može cvetati i u korporaciji.

Projekat Coca-Cola podrška mladima ima za cilj unapređenje, osnaživanje i inspiraciju mladih ljudi kako bi postali konkurentniji na tržištu rada. Pratite naše naloge na Facebook-u i Instagram-u i budite u toku sa svim novostima koje vam za ovu sezonu pripremamo!